We nodigen u uit om het House of Vultures te bezoeken, het hele jaar geopend en gratis toegang. Je ontdekt een educatieve tentoonstelling, een sculptuur op ware grootte en een film waarin deze soorten worden gepresenteerd in onze prachtige regio.

©OTBDP

©OTBDP

©Tessier

©Tessier

Gieruitjes

U kunt ook deelnemen aan excursies georganiseerd door de “ornithologen” van de vereniging “Vautours en Baronnies” (ontdekking van de biologie van gieren, herintroductie en monitoringstechnieken, nieuws van de kolonie, andere soorten …). Bezoekers worden vergezeld door een ornitholoog van de vereniging die hen naar de meest interessante locaties zal leiden om goede observaties te maken (verrekijker en telescoop meegeleverd). Gierontdekkingstochten worden gehouden in Rémuzat en Saint-May, bij voorkeur ’s morgens, plaatsvinden in drie uur (9: 00-12: 00 uur); ze zijn gericht aan alle doelgroepen.

©C. TESSIER

©C. TESSIER

Voor alle informatie en / of reserveringen, nodigen wij u uit om contact op te nemen met het VVV-kantoor van Baronnies, Remuzat office tel: 04 75 27 85 71 – remuzat@baronnies-tourisme.com of de vereniging “Vautours en Baronnies” – Tel : 04 75 27 81 91 / vulturebaronnies@ozone.net